Friday, August 21, 2009

Selamat Berpuasa

Posted on/at 8:38 PM by indiemusic88

heh.....dah lama aku tak update blog ni.....ahahaha.......post kali ni aku uploadkan satu melody yang aku arrange.....so aku nak mintak komen korang la......korang boleh la download melody tu kat link yang aku dah letak kat bawah.......kecik je fail die (<50kb) sebab aku buat melody ni guna guitar pro....so aku cume boleh export ke midi fail sahaje.

thanks and tak lupe selamat berpuasa!!!!

**lupe lak nak bagitahu.....drum part maybe kurang sikit la sebab aku just and paste dari lagu belaian jiwa......then part gitar solo aku tak masukkan sebab takde idea lagi.......ape2 pon enjoy yea....

cheers~~

click here to Download!

Saturday, June 20, 2009

Dedicated to En Faizal Ismail

Posted on/at 2:41 AM by indiemusic88

Smashing Pumpkin - 1979.mp3
Live-Selling The Drama.mp3

The Divine Master

Posted on/at 2:10 AM by indiemusic88

Disampingmu.mp3

i like this song.....
hope u enjoy it....cheers!!!

**more info bout this band, click "oh bulan"

Thursday, May 21, 2009

Another request

Posted on/at 8:43 PM by indiemusic88

Boneca - Cela
Boneca - Tunjukkan aku
Dakmie - Dua Jiwa
Mohd Jayzuan - Si Dia
Plague Of Happiness - Konspirasi


Monday, April 6, 2009

Feseni 2nd College - Dan Sebenarnya

Posted on/at 2:08 AM by indiemusic88

[no photo]

Dan Sebenarnya.mp3

p/s : Sorry la kalau kami dah rosakkan lagu ni.....hahahaha


Tuesday, March 31, 2009

Joanna & Co + Bittersweet

Posted on/at 11:29 PM by indiemusic88


Joanna & Co. photo

Joanna & Co - Aku Pelangi

_________________credit____________________