Friday, August 21, 2009

Selamat Berpuasa

Posted on/at 8:38 PM by indiemusic88

heh.....dah lama aku tak update blog ni.....ahahaha.......post kali ni aku uploadkan satu melody yang aku arrange.....so aku nak mintak komen korang la......korang boleh la download melody tu kat link yang aku dah letak kat bawah.......kecik je fail die (<50kb) sebab aku buat melody ni guna guitar pro....so aku cume boleh export ke midi fail sahaje.

thanks and tak lupe selamat berpuasa!!!!

**lupe lak nak bagitahu.....drum part maybe kurang sikit la sebab aku just and paste dari lagu belaian jiwa......then part gitar solo aku tak masukkan sebab takde idea lagi.......ape2 pon enjoy yea....

cheers~~

click here to Download!

1 comments:

amrulz murshiduz said...

well~! first time dengar rentak die agak catchy~!! boleh tahan gak... Nice one Bro~!! lagy best kalo ada komposer lirik.. ahaha~!!

_________________credit____________________